|

Lirik Lagu Sunda, Kalangkang

Written By. Admin on 18 Oktober 2012 | 22.38.00



KALANGKANG
Penyanyi: Nining Meida

Mungguhing dina impenan
Geuning sakitu deudeuhna
Kanyaaah nu wening bersih
Satia jadi kakasih…

Mungguhing dina impenan
Geuning sakitu leahna
Pameugeut marahmay manis
Teu isin ka ambung damis

Rambut panjang nu ngarumbay
Disangka panangan ngambay
Lalaunan raray tanggah
Rangkulan karaos pageuh

Luhur pasir tepung geten
Perlambang asih nu mekar
Kabagjaan nu duaan…nu duaan

Hanjakal …hanjakal teuing
Endah ngan ukur kalangkang…
Hareupan ……hareupan … diri
Sing nyanding jeung kanyataan
Share :
Comments
0 Comments

0 komentar:

Poskan Komentar

 
© Copyright Indo Poster 2012 | Published by Borneo Templates | Support Creating Website | Powered by Blogger.com.